Tko je djevojčica koja je glasom oduševila Grašu?

Foto: Instagram

Djevojčica koja je prošlog tjedna zapjevala s Petrom Grašom zove se Maša Milovanović i mlada je srpska glazbena nada. Maša je ove godine odnijela pobjedu na Đurđevdanskom festivalu, dječjem festivalu u Banjoj Luci. Ondje je otpjevala Nečujnu pjesmu, koju je posvetila tragično stradaloj djeci iz beogradske osnovne škole Ribnikar.

"Ova pjesma se zove Nečujna pjesma jer se radi o jednoj školi u Beogradu koja se zove Ribnikar. Ja pjevam za njih, zato što susojećam s njima kao i s roditeljima te djece. Jako mi je bilo teško. Jako sam bila tužna. Jednostavno sam samo na teren izbacila emociju i pjevala iz svog srca. Autor ove pjesme bio je Danijel Alibabić i zahvaljujem se njemu za ovako lijepu i divnu pjesmu", rekla je kasnije za Kurir.

"Velika je čast stati pored ovako velikog umjetnika i zajedno otpjevati dio prelijepe balade. Hvala na nesebičnoj podršci, savjetu i pohvali", napisala je uz snimku s Grašom koja je obišla regiju i oduševila tisuće ljudi.

Maša redovito nastupa na dječjim natjecanjima, gdje uvijek skupi najveće pohvale žirija i publike, a svoj glazbeni talent, uz pratnju roditelja, dijeli i na društvenim mrežama.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.