VIDEO Ariana Grande na detektoru laži odgovorila je li bila na estetskim operacijama

Screenshot: YouTube

ARIANA Grande nedavno je sudjelovala u Testu detektora laži, emisiji Vanity Faira u kojoj je odgovorila na nagađanja da je u prošlosti bila na estetskim operacijama. 

Pjevačica i glumica bila je prikopčana na detektor laži, a voditeljica joj je postavila niz pitanja o karijeri, a zatim ju je upitala: "Jesi li ikada napravila nešto kako bi postala popularnija?" Grande je upitala voditeljicu misli li na plastične operacije, što je voditeljica potvrdila i upitala ju je li operirala nos i grudi i napravila lifting lica, a pjevačica je odgovorila da nije.    

Detektor laži potvrdio je da Grande govori istinu, a pjevačica se zatim našalila: "Ovo je najbolji dan u mom životu. Evo vam ga na, ljudi s YouTubea." Osim toga, Grande je demantirala glasine da je napravila lifting očiju i ugradnju brade, a detektor laži potvrdio je da govori istinu. 

"Podržavam ljude koji rade takve stvari" 

"Imala sam filere na raznim mjestima i radila sam botoks, ali sam prestala prije četiri godine. Podržavam ljude koji rade takve stvari. Sve što čini da se žene, muškarci i rodno neutralne osobe osjećaju lijepima treba biti dopušteno. Zašto bi nas bilo briga?" poručila je.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.