Blizanke ispričale što sve dijele, ljudi im pišu: "To nije normalno, čudne ste"

Foto: Instagram

Dvije blizanke Brigette i Danielle Pheloung, koje su aktivne na društvenim mrežama i imaju preko 180 tisuća pratitelja, nedavno su zgrozile svoje pratitelje i korisnike društvenih mreža. Naime, gostovale su u podcastu Gals on the Go i pričale o tome što sve dijele, a svojim priznanjem izazvale su reakcije ljudi. 

"Želite li čuti nešto ludo?" upitala je Danielle voditeljicu podcasta, na što je ona odgovorila potvrdno. Uključila se i druga sestra, koja je prokomentirala: "Uh, ovo će biti dobro." 

"Dijelimo donje rublje"

"Čekaj, zapravo mi je neugodno ovo reći. Mi imamo samo jedan grudnjak koji dijelimo. Također, dijelimo i donje rublje", rekla je influencerica. Voditeljice su bile u čudu te su zbunjeno rekle: "Ne... Čekaj, to je ludo. Imate li i jednu zajedničku ladicu za donje rublje?" Sestre su kratko potvrdile: "Da, tako je."

@galsonthegopodcast any twins out there also doing this?? @Brooke Miccio @DANIELLE CAROLAN @ACQUIRED STYLE @DaniellePheloung ♬ original sound - Gals on the Go Podcast

"Imamo samo jedan grudnjak jer ih ne volimo, ali uvijek kad ga trebamo obući, svađamo se oko njega", objasnila je Danielle. "Pa dobro, tko ga sada nosi?" našalila se voditeljica. 

"Ustvari imamo dva, ali jedan je smeđe boje, a jedan je crni. Tako da zapravo imamo samo jedan", objasnila je zatim Brigette. "Sada će vjerojatno slušatelji reći da smo jako čudne", nasmijala se na kraju. 

Pratitelji su imali podijeljena mišljenja

"Ja imam sestru blizanku i ovo nije normalno, čudne ste zaista", "U šoku sam nakon što sam pogledala ovo", "Nikad ne bih mogla dijeliti donje rublje", bili su samo neki od komentara začuđenih pratitelja. No bilo je i djevojaka koje su napisale da to nije ništa čudno. "Ja također dijelim sve sa svojom sestrom, čak i donje rublje", napisala je jedna. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.