Otkriveno kojim se pseudonimom princ William koristio dok je bio na faksu

Foto: EPA

PRINC William početkom 2000-ih godina studirao je na sveučilištu St. Andrews u Škotskoj, a sada je otkriveno kojim se pseudonimom koristio u studentskim danima. Naime, iako je u to doba cijeli svijet znao gdje se nalazi budući engleski kralj, William je činio sve kako bi privukao čim manje pozornosti na sebe, posebno zbog činjenice što je samo nekoliko godina prije ostao bez majke. 

Prema autoru Robertu Jobsonu, koji je napisao novu knjigu o princezi Kate Middleton, naziva Catherine, The Princess of Wales, William se na fakultet upisao pod imenom William Wales, a kasnije, kad je stekao prijatelje, počeo je koristiti pseudonim Steve.  

"Odlučio je koristiti pseudonim Steve u bizarnom pokušaju da prođe ispod radara", otkrio je Jobson u knjizi te objasnio kako je William morao dobro procijeniti tko su mu pravi prijatelji. 

Gospodin i gospođa Smith 

Međutim, kad je počeo izlaziti s Kate Middleton, našao se pod još većom pozornosti javnosti, zbog čega bi ju vikendom i praznicima često vodio u Highgrove, Sandringham ili u vikendicu na imanju Balmoral, tvrdi autor te otkriva kako su se koristili i lažnim imenima. 

"Povremeno su se prijavljivali u hotele, koristeći imena gospodin i gospođa Smith - što bez sumnje nikoga nije zavaralo", piše autor. 

Inače, njihova djeca George, Charlotte i Louis također se u školi potpisuju prezimenom Wales jer su njihovi roditelji vojvoda i vojvotkinja od Walesa.  

Podsjetimo, Kate Middleton u ožujku je ove godine objavila da ima rak te se povukla s kraljevskih dužnosti, a javnost je nedavno razveselila videom u kojem je objavila kako je završila s kemoterapijom te da se vraća kraljevskim dužnostima. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.