Huntington-Whiteley o karijeri modela: Poslali su me kući sa snimanja zbog oblina

Foto: Instagram

Britanska glumica i model Rosie Huntington-Whiteley prisjetila se svojih početaka u modelingu. Otkrila je kako je imala uspone i padove te da put do uspjeha nije bio lak. U razgovoru za Net-A-Porter rekla je kako se našla u situacijama kada je bila poslana kući sa snimanja.

"Osjećam se sretnom jer sam vidjela svu širinu industrije. Kad sam počela, bila sam u podzemnoj željeznici u Londonu, s portfeljem i štiklama u torbi, radila castinge s 200 djevojaka, izlazila usred ničega i usred noći, ulazila u automobile s nepoznatim vozačima, bila sam poslana kući sa snimanja jer sam bila previše zgodna ili jer sam imala previše oblina", rekla je.

"Ovako funkcionira modna industrija"

Rosie je karijeru modela započela sa 16 godina, kada je angažirana u reklami za traperice Levi. Prije toga se javljala modnim brendovima i trgovinama u pokušaju da nađe posao. Naposljetku je došla do naslovnica časopisa i suradnje s luksuznim brendovima, kao i ugovora s Victoria's Secretom.

Kada se povukla iz Victoria's Secreta, bojala se da će biti izopćena u modnoj industriji.

"Shvatila sam da u bilo kojem trenutku mogu reći da me više ne žele. Vidjela sam to kod toliko djevojaka. Doslovno su radile s njima 15 godina, a onda jednog dana je bilo: 'Prestara je i malo se udebljala.' To je način na koji ova industrija funkcionira", rekla je.

Rosie, čija se karijera također proširila na glumu zahvaljujući ulogama u filmovima Transformers: Dark of the Moon i Mad Max: Fury Road, kaže da je put do uspjeha bio izazovan. Dodaje da čovjek nauči sagledavati sve iz više perspektiva kako vrijeme prolazi, napominjući da osoba mora pronaći svoju otpornu stranu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.