VIDEO Iznenadio ženu i obrijao bradu nakon sedam godina, njezina reakcija je hit

Screenshot: Instagram

DRUŠTVENIM mrežama širi se snimka iznenađenja koje je jedan tip priredio svojoj supruzi kad je nakon sedam godina obrijao bradu bez njezinog znanja, a reakcija supruge postala je viralni hit.  

"Kada muž obrije bradu prvi put u sedam godina bez ikakvog upozorenja", piše u snimci koju je podijelila Hannah Witton, a na kojoj se vidi kako se istovremeno smije i plače te briše suze dok pogledava u supruga bez brade. 

Na kraju videa pokazala je fotku supruga s bradom i onu bez brade pa objasnila: "Ovo mi je najveći šok u životu. Reakcija našeg malog djeteta bila je: 'Tata, što si napravio s licem?’ i 'Tata, nemoj to više učiniti", napisala je uz snimku koja je u samo nekoliko dana dobila više od 3.2 milijuna pregleda i preko gotovo 53.000 lajkova na Instagramu te brojne komentare. 

"Oprosti, stranac ti je u kući!", "Nevjerojatno koliko dlake na licu mogu promijeniti nečiji izgled", "Kakva transformacija! Što bi tek bilo da se i ošišao", "Mislio sam da će ovo biti puno gore, ali ne izgleda tako loše" i "Ovo me je nasmijalo do suza" samo su neki od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.