Zaručnica Jeffa Bezosa privukla pažnju na aerodromu, vjetar joj otkrivao stražnjicu

Foto: Profimedia

Osnivač Amazona Jeff Bezos i njegova zaručnica Lauren Sanchez uživali su u odmoru u Grčkoj, a njihove fotografije s aerodroma privukle su pažnju.

Naime, na aerodromu je puhao vjetar, pa se Lauren morala boriti sa spuštanjem haljine i skrivanjem stražnjice. Bezos joj je pokušavao pomoći pridržavajući haljinu, no čini se da Lauren i nije previše marila za to što joj svi mogu vidjeti stražnjicu. Bezosova zaručnica prošetala je aerodromom u žuto-bijeloj haljini brenda Dolce & Gabbana, koja je lijepo naglasila njezinu vitku liniju.

Inače, slavni par odmara se s društvom na Bezosovoj jahti u Grčkoj, a 54-godišnja Lauren snimljena je na romantičnoj večeri sa zaručnikom, ali i u provodu na jahti te u vožnji jet-skijem, a fanovi na društvenim mrežama komentirali su njezino istrenirano tijelo.

"Izgleda fenomenalno", "Svaka čast na istrajnosti u vježbanju" i "Ne mogu vjerovati da ova žena ima 54 godine", samo su neki od komentara. Inače, par se upoznao prije pet godina, a milijarder ju je zaprosio prošle godine prstenom koji je koštao 2.5 milijuna dolara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.