57 milijuna pregleda: Djeca prvi put došla na očev grob, prizor je srceparajući

Screenshot: TikTok

Jacob Wade Tomlin preminuo je u veljači prošle godine nakon što se predozirao fentanilom. Imao je samo 26 godina, a iza sebe je ostavio suprugu Britain Dente Tomlin i njihovo dvoje djece. Nakon što je izgubila voljenog supruga, Britain je na TikToku počela objavljivati videe u kojima govori o procesu tugovanja i privikavanju na život bez partnera.

Tako je početkom tjedna objavila video u kojem je pokazala kako su njena djeca reagirala kada ih je prvi put dovela na očev grob. Čim je ugledao fotografiju svog tate na nadgrobnoj ploči, dječak je dao do znanja da prepoznaje o kome je riječ.

"Tatice", uzviknuo je.

Britanin je s djecom ručala na groblju, a video je skupio više od 57 milijuna pregleda i brojne poruke podrške samohranoj majci.

@britaindentetomlin Its officially official, his resting spot is complete. He’s s really gone💔❤️ i hope your fishing upthere with grandma. Thank you for the endless signs baby, you know how much reassurance i need😞 #rip #husbandloss #widow #youngwidow #foryou #foryoupage #grief #griefandloss #griefjourney #gonetoosoon #fy ♬ Belonging - Muted

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.