Eva Mendes nije glumila ni u jednom filmu od 2014. godine. Evo zašto

Foto: EPA-EFE

EVA Mendes nije se pojavila ni u jednom filmu još od 2014. godine. Razlog je konačno objavila u komentaru na jednom Instagram profilu.

"Sad kad sam majka postoji mnogo uloga koje jednostavno ne želim glumiti", napisala je Mendes i dodala: "Postoji toliko tema s kojima ne želim biti povezana da mi to jako ograničava izbor. Ali ok sam s time jer želim biti primjer svojim kćerima."

Zvijezda filma Zauvijek zajedno ima dvoje djece s glumcem Ryanom Goslingom, a na ekranima je nećemo vidjeti sve dok ne naiđe uloga za koju će se isplatiti i trud i vrijeme.

Na početku karijere Evu se smatralo seks simbolom i nekoliko puta se pojavila na naslovnici časopisa Maxim. No, 2001. godine na setu filma Grijesi očeva upoznala je Ryana i ubrzo nakon toga počeli su izlaziti. Par danas ima dvije kćeri, jednu staru šest, a drugu četiri godine, i to je razlog izbirljivosti u biranju uloga.

Ovo nije prvi put da je javno progovorila o ulogama koje bi željela glumiti, a prije par mjeseci izjavila je da bi najviše voljela ponovno raditi s mužem Ryanom.

"Najzabavnije iskustvo na filmu koje sam imala bilo je na setu filma koji je režirao", priznala je u studenom za časopis E!.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.