Glumica svoje dijete nazivala idiotom da stariji sin ne bi bio ljubomoran

GLUMICA Ellie Kemper majka je dvojice sinova, Jamesa koji ima tri godine i Matthewa koji je napunio sedam tjedana.

Nedavno je otkrila da se ne boji igrati prljavo kada je odgoj u pitanju. 

"Svi su me upozorili na to da trebam konstantno paziti da se stariji sin ne osjeća izostavljeno. Toliko sam zabrinuta zbog toga da sam primijetila kako vrijeđam Matthewa da bi se James osjećao dobro i prihvaćeno", izjavila je Ellie.

Naime, glumica je tijekom gostovanja kod Jimmyja Kimmela otkrila da je nedavno iskoristila jedinstvenu taktiku kako bi svom trogodišnjem sinu pomogla da se osjeća manje ljubomorno na svog mlađeg brata.

Rekla bi svome starijem sinu da je "Matthew samo beba, da je glup".

"'Znaš, Jamese, Matthew ne može raditi ono što ti radiš zato što je on idiot.' Ali znala sam da je to jako zločesto prema mom mlađem sinu pa bih mu rekla da ga volim, iako je mali glupan", nastavila je Ellie.

Logika joj kaže da će James vjerojatno zapamtiti ovaj dio svog života, dok to nije slučaj s mlađim sinom, s obzirom na to da ima svega sedam tjedana.

Dodala je da se sada nalazi u jako kompliciranoj situaciji s obzirom na to da "obožava svoje starije dijete pa mora pažljivo dijeliti svoju ljubav".

Ellie Kemper i Michael Koman vjenčali su se u srpnju 2012. Sina Jamesa dobili su u srpnju 2016. godine, a nedavno su obitelj povećali za još jednog člana, malenog Matthewa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.