Jeste li znali da u Zari ne morate čekati u redu na kabinu?

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POČELA su ljetna sniženja, a u Zari su od danas dostupna i u trgovinama, dok su na webu i aplikaciji već počela. No, sa sniženjima dolaze i gužve u trgovinama, kao i redovi pred kabinama. Međutim, postoji jedan trik s kojim ne morate čekati na red, već kabinu možete rezervirati dok ste u trgovini i jednostavno u nju ušetati.

Kako to točno funkcionira, demonstrirala je tiktokerica Jess Bell. Sve što trebate je imati Zarinu aplikaciju na mobitelu, biti u trgovini u kojoj želite rezervirati kabinu, odabrati je putem aplikacije i kliknuti na opciju rezerviraj kabinu. Kod kabina djelatnicima je potrebno pokazati rezervaciju i nema čekanja na red.

@jessbelllll i don’t know how more people don’t know about this zara hack, it’s a game changer #zarahack #zaranewin #justgirlythings #zarafittingrooms #zaraapp #zaratryon #zaracode #zarafinds #cleangirlsaesthetic #zaraqueue #traffordcentre #zaratraffordcentre ♬ Kawaii Aesthetic - LoES

"Čini mi se ilegalno preskočiti red", "Kraljice! Spasiteljica si", "Zar se ljudi u redu ne ljute na vas?", "Ne, htjela sam ovo zadržati za sebe", "Moram ovo isprobati", samo su neki od komentara ispod njezinog videa. 

Korak po korak upute

Ako vam nije totalno jasno kako to funkcionira, evo korak po korak upute:

  • preuzmite Zarinu aplikaciju, ako je već nemate
  • omogućite aplikaciji pristup lokaciji
  • morate biti u trgovini
  • u aplikaciji otvorite tražilicu trgovina i odaberite onu u kojoj se nalazite
  • u dijelu Iskustva u trgovini možete vidjeti usluge koje su dostupne, uključujući opciju rezervacije kabine
  • kliknite na tu opciju i odaberite kat na kojem želite rezervirati kabinu
  • nakon toga ćete dobiti obavijest da je kabina spremna i da vas čeka sljedećih pet minuta
  • pri ulasku u kabinu, pokažite djelatnicima QR kod.

Vrijedi za istaknuti da ovo nije novo, ali isto tako da je dostupno samo u trgovinama koje nude ovu uslugu. Više o ovoj opciji možete vidjeti na Zarinoj stranici ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.