Ne znate što obući za doček Nove godine? Donosimo nekoliko ideja

Foto: pullandbear.com/zara.com/hm.com/bershka.com/sinsay.com/mango.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOK se Nova godina približava i razmišljate o planovima za doček, možda još nemate ideju što odabrati za veliku noć. Bez obzira na to što neki tvrde, nije nužno posegnuti za klasičnom crnom haljinom (osim ako je to vaš stil). Nastavite čitati kako biste pronašli klasične i osvježavajuće ideje za odjevne kombinacije za doček Nove godine, koje će vam pružiti inspiraciju za slavlje koje je pred vama.

Ideje za ležernu odjeću

Ako preferirate opušten stil, isprobajte ove casual kombinacije za doček Nove godine. Ublažite sjajnu minicu uz udoban, jednobojni džemper ili majicu s motivima.

Upečatljivi komadi i tkanine

Ono što čini odjevne kombinacije za doček Nove godine posebnima su glamurozne tkanine i ukrasi. Stvorite izniman izgled pomoću ovih opcija - istražite luksuzne materijale poput baršuna, svile, satena i tila. Perje, volani, šljokice i perle odmah unose taj wow efekt.

Elegante kombinacije

Zapanjite svojom pojavom odabirom ženskog smokinga. Elegantna jakna u kombinaciji s hlačama stvara sofisticiran, ali snažan dojam.

Izlazak u noćni klub 

Izlazak u klub za doček Nove godine često zahtijeva posebnu odjeću koja kombinira stil i udobnost za plesanje cijelu noć.

Zabava s prijateljima ili obitelji  Zabava s prijateljima ili obitelji  

Zabava s prijateljima ili obitelji

Ništa nije bolje nego kad ste tijekom odbrojavanja do Nove godine okruženi onima koji vam najviše znače. Na intimnijoj proslavi odaberite opuštenu odjeću.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.