Olivia Rodrigo dizajnirala je slušalice iz Sonyjeve poznate linije LinkBuds S

Foto: electronics.sony.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POP zvijezda Olivia Rodrigo udružila se s mega-korporacijom Sony kako bi izdali par ograničenih izdanja slušalica koje se oslanjaju na osnovni dizajn uspješne linije LinkBuds S tvrtke.

U osnovi ovo je samo nova boja standardnih slušalica LinkBuds S koja dolazi s "unikatnim ljubičastim mramornim uzorkom", koji tvrtka tvrdi da je dizajnirala sama dobitnica Grammyja. Pjevačica je izjavila da je bila "izuzetno uzbuđena" zbog svoje uloge u kreiranju "posebnog izdanja LinkBuds S u ljubičastoj boji".

Ima potpuno iste značajke kao svi LinkBuds S modeli

Kao kod svih LinkBuds S modela, nove slušalice donose naprednu tehnologiju za aktivno uklanjanje buke, podršku za prostorni zvuk od 360 stupnjeva, LDAC 3 za visokokvalitetan zvuk te prilagodljiv način prozirnosti koji reagira na okolnu buku. Važno je napomenuti da su ove slušalice također usmjerene prema očuvanju okoliša, s obzirom na to da su mnoge komponente izrađene od recikliranih plastičnih materijala iz automobilskih dijelova i recikliranih boca za vodu.

Slušalice LinkBuds S x Olivia Rodrigo prodavat će se po cijeni od 200 dolara (189 eura), a moći će se kupiti putem mnogih ovlaštenih prodavača.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.