OnePlus Open 2 očekujemo krajem ove godine. Evo što se zasad zna

Foto: oneplus.com (na fotkama nije uređaj o kojemu je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ONEPLUS Open je debitirao krajem prošle godine, a entuzijaste je oduševio lijepim dizajnom, izvrsnim unutarnjim hardverom, velikom baterijom i odličnom kamerom. Iako je bilo softverskih problema, oni su riješeni ažuriranjima. S obzirom na pozitivne reakcije, naveliko se priča o mobitelu OnePlus Open 2, koji bi trebao stići krajem ove godine.

Kinesko i globalno izdanje mogli bi se razlikovati u moći baterije

OnePlus je Open dizajnirao u suradnji s OPPO-om, što je vidljivo kad se uspoređuje izgled mobitela ovih brendova. Gledajući OPPO preklopne mobitele Find N2 i N3, očekuje se da se dizajn Open 2 neće puno mijenjati. OPPO Find uređaji imaju prepoznatljiv dizajn, stoga se isto očekuje i od OnePlus Open uređaja, piše Android Central.

Ono što bi moglo biti drugačije je novi zglob koji bi trebao biti još lakši i diskretniji od zgloba prethodne generacije. Kako mnogi proizvođači preklopnih mobitela unaprjeđuju ovaj aspekt svojih uređaja, za očekivati je da će isto napraviti i OnePlus.

Što se tiče specifikacija, očekuje se da će OnePlus nastaviti s korištenjem kvalitetnog hardvera. Nadolazeći preklopni uređaj pokretat će Snapdragon 8 Gen 3 i trebao bi zadržati istu 67 W tehnologiju punjenja.

OnePlus ne eksperimentira s tehnologijom baterija ove godine. Iako brend ima dostupno punjenje od 150 W, ono nije upotrebljivo u Sjevernoj Americi, stoga se očekuje da će i na drugim tržištima izvan Kine potencijal punjenja biti ograničen na 100 W ili 67 W.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.