Bale podizao moral Velšana pred dolazak Hrvatske: "Pokazali smo da možemo i bez Garetha"

Foto: AFP

GARETH BALE trenirao je s reprezentacijom Walesa dva dana prije utakmice s Hrvatskom. Izbornika Chrisa Colemana brine stanje najveće zvijezde nakon što je vukao Tottenham u 40-ak utakmica ove sezone, te pomogao u preokretu protiv Škotske u petak.

> Bellamy pobjedu u Škotskoj posvetio bivšem izborniku: "Nikada nisam bio ponosniji"

> Modrić upozorio na snagu Walesa: "Ispraznili smo se protiv Srbije, ali opet ćemo zaustaviti Balea"

> Bokšić: Bale je bolji igrač nego što sam ja bio

> Izbornik: Bale ne igra ako nije spreman! Bale: Za Hrvatsku sam spreman!

Bale je zamijenjen na poluvremenu zbog želučanog virusa i ozljede gležnja te nije sigurno hoće li biti u prvoj momčadi protiv Hrvatske. Bez njega su šanse Walesa manje. Svjestan je toga i Coleman, pa je Balea poslao na trening, ali više kako bi podigao moral ostatka momčadi, pišu engleski mediji.

Velški nogometni savez na službenim je stranicama objavio Balea kako trči na treningu s reprezentacijom, a on je na svom Twitteru nakon Škotske napisao da vjeruje kako će biti spreman za Hrvatsku.

Bale nije zabio Škotima, ali zabio je pet od šest golova Walesa otkako je Coleman preuzeo dužnost izbornika. Njegovi suigrači odbijaju kompleks "ekipe jednog igrača", posebno nakon Škotske kojoj su zabili Ramsey i Robson-Kanu.

"Pokazali smo da možemo bez Garetha", rekao je kapetan Ashley Williams. "Vidjelo se da nije bio svoj. Nakon što je izašao, uspjeli smo pobijediti i nitko ne može reći da smo one-man momčad", dodao je.

Ipak, protiv Hrvatske na raspolaganju neće biti Aaron Ramsey zbog crvenog kartona u Glasgowu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.