Nakon ispadanja Italije internetom se širi rečenica Carla Ancelottija prije Eura

Foto: EPA

U PRVOJ utakmici nokaut-faze Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj sjajna Švicarska je rutinski u osmini finala rezultatom 2:0 pobijedila Talijane. Aktualni europski prvaci tako su se oprostili od turnira i idućeg tjedna dobit ćemo nove. Prolaz među osam najboljih Švicarcima su golovima donijeli Remo Freuler i Ruben Vargas. U četvrtfinalu će igrati s Engleskom ili Slovačkom.

Bila je to od prve do zadnje minute dominacija Švicarske protiv blijede i neuvjerljive Italije, koja je prije samo nekoliko dana golom Zaccagnija u zadnjoj minuti nadoknade otišla u osminu finala i poslala Hrvatsku doma. Svi talijanski mediji su žestoko popljuvali igru svoje reprezentacije, a nakon ispadanja Azzurra internetom se viralno širi isječak iz intervjua Carla Ancelottija prije početka turnira.

U njemu je pokopao svoju reprezentaciju jednom jedinom rečenicom, a sada fanovi to prenose kao veliko proročanstvo. U spomenutom intervjuu Ancelotti je rekao da jedva čeka vidjeti kako će igrati Njemačka na domaćem terenu. Novinar ga je nakon toga upitao: "A što je s Italijom?", a Ancelotti je samo odgovorio: "Što s njom?"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.