Dinamo pronašao i stopera?

DINAMO bi danas trebao dovesti Ronaela Pierre-Gabriela, 25-godišnjeg desnog beka Nantesa. Ne bi to trebao biti posljednji transfer hrvatskog prvaka u ovom prijelaznom roku budući da ukrajinski mediji najavljuju i dolazak Arsenija Batagova.

Dinamov trener Sergej Jakirović nakon pobjede protiv Gorice (2:0) rekao je da mu trebaju igrači na pozicijama desnog beka i stopera, a Batagov je upravo stoper. Standardni je igrač Zorye iz Luhanska, a za mladu reprezentaciju Ukrajine skupio je čak 28 nastupa. 

Ove sezone odigrao je 19 utakmica za Zoryju. Postigao je dva gola uz dvije asistencije. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 1.8 milijuna eura, a ugovor s ukrajinskim klubom ima još godinu i pol. 

FootBoom: U Dinamu jako cijene Batagova

"Doznajemo da je Batagov blizu transfera u Dinamo. Klubovi su u pregovorima, a Dinamovi skauti jako cijene potencijal ukrajinskog nogometaša i nadaju se brzom kraju pregovora", piše ukrajinski FootBoom. Dinamo navodno nudi dva milijuna eura za njega.

Zanimljivo, Batagova u Maksimir dovodi isti agent koji je tamo već doveo Bogdana Mihajličenka, ali taj se Ukrajinac nije proslavio u Dinamu i otpisan je nakon samo dva mjeseca.

Dinamo je u prva dva kola proljetnog dijela prvenstva igrao s Kevinom Theophile-Catherineom i Morenom Živkovićem kao stoperima, a u zadnjem kolu protiv Gorice uz Theophilea je zaigrao Mauro Perković. Dino Perić i Boško Šutalo i dalje su ozlijeđeni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.