VIDEO Srbin u nevjerici pljeskao suparniku. Majstorija Sinnera protiv Đokovića

Screenshot: Twitter

NOVAK ĐOKOVIĆ (37) je po drugi put u četiri dana te četvrti put zaredom u međusobnim duelima, morao čestitati Janniku Sinneru (23) na pobjedi. Najbolji tenisač svijeta pobijedio je srpsku legendu u finalu Mastersa u Šangaju i odmah zatim joj nanio novi poraz, 6:2, 6:7 i 6:4 u polufinalu ekshibicije u Saudijskoj Arabiji, nazvanoj Turnih šest kraljeva. 

Sa sjajnog meča istaknuo se i postao viralan poen u trećem gemu drugog seta. Nakon kraće razmjene Đoković je natjerao Sinnera da izađe na mrežu, misleći da ovaj neće stići lopticu koju mu je skratio. Ali, Sinner ne samo da je stigao lopticu, nego je s njom pogodio mrtvi kut i to po dijagonali. Umjesto da ostane bez poena, Talijan ga je tako spektakularno osvojio da je dobio ovacije svih gledatelja, ali i pljesak suparnika. Đoković je samo stao i aplaudirao suparniku. 

Nakon što je pobijedio Đokovića, u finalu će Sinner igrati protiv Carlosa Alcaraza. On je pobijedio Rafaela Nadala te tako izborio finale u kojem pobjednik osvaja čak 6 milijuna dolara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.