Đoković izgubio od Sinnera jer je igrao bolestan?

Foto: EPA

NOVAK ĐOKOVIĆ (36) izgubio je od 14 godina mlađeg Jannika Sinnera u polufinalu Australian Opena 1:6, 2:6, 7:6, 3:6. Kasnije je Sinner velikim preokretom protiv Danila Medvedeva stigao do prve Grand Slam titule u karijeri.

"Čestitam Sinneru, koji je odigrao odličan turnir, sasvim zasluženo je u finalu, nadigrao me. A ja sam šokiran svojom razinom igre, ništa nisam igrao kako treba. Ovo je jedan od najgorih mečeva koje sam odigrao na Grand Slamovima. Ipak, pohvale njemu što je radio mnoge stvari bolje od mene", rekao je Đoković nakon poraza.

Đoković nije tražio izgovor za lošu igru u polufinalu turnira koji je osvojio rekordnih 10 puta, ali je sada novinar Luka Nikolić u podcastu Reketiranje otkrio da je najbolji tenisač svih vremena bolestan igrao meč protiv Sinnera.

"Dobio je temperaturu noć uoči polufinala! Nešto slično što je imao i Zverev. Bio je bolestan tri tjedna, a onda ga je neki virus uhvatio ponovo. Neka jača prehlada... Ne može se dobro igrati s temperaturom. Nije htio ići kod liječnika da novinari ne bi to provalili i da se ne bi pročulo."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.