Donnarumma: Ispričavamo se svima. Švicarska je zaslužila proći

Foto: EPA

U PRVOJ utakmici nokaut-faze Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj sjajna Švicarska je rutinski u osmini finala rezultatom 2:0 pobijedila Talijane. Aktualni europski prvaci tako su se oprostili od turnira i idućeg tjedna dobit ćemo nove. Prolaz među osam najboljih Švicarcima su golovima donijeli Remo Freuler i Ruben Vargas. U četvrtfinalu će igrati s Engleskom ili Slovačkom.

Još uvjerljiviji poraz Italije spriječio je Gianluigi Donnarumma s par sjajnih intervencija. Na samom kraju prvog dijela golman PSG-a je nevjerojatnom paradom skrenuo udarac iz slobodnjaka Fabiana Riedera u stativu, a prije toga je obranio i zicer Breelu Embolu. Nakon utakmice nije krio razočaranje: 

"Boli ovako ispasti, ispričavamo se svima. Danas smo razočarali, a Švicarska je zaslužila proći. Mučili smo se cijelu utakmicu, u prvom poluvremenu izgubili smo previše lopti, ostavljajući previše prostora. Bila je to teška, vrlo teška utakmica za probaviti, nedostajalo je svega, čak i kvalitete. Prvo poluvrijeme smo loše prošli jer su oni uvijek imali loptu u igri. Trebali smo dobro krenuti, ali smo odmah primili gol. Morate to prihvatiti, razočarali smo."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.