Hajduk od 2020. nije pobijedio Slaven u gostima. Leko: Jedna od utakmica sezone

Screenshot: Hajduk Digital TV

HAJDUK i Slaven Belupo će sutra od 17:30 na rasprodanom koprivničkom stadionu igrati utakmicu polufinala SuperSport Hrvatskog kupa. Trener splitskog kluba Ivan Leko najavio je utakmicu za Hajduk Digital TV.

"Meni je svaka sljedeća utakmica najbitnija, ali ova je jako bitna. Kup je, igra se za finale. Za nas i Slaven je ovo jako bitno. Veselimo se izazovu. Igraš nogomet, treniraš, mučiš se da bi igrao velike utakmice, a ovo je sigurno jedna od najvećih ove sezone", rekao je Leko, koji je potom govorio o Slaven Belupu:

"Neugodna ekipa. Znaju se braniti, malo golova primaju, opasni su u kontri. Na Poljudu smo ih dobili golom Mikanovića. Znamo da nam je Koprivnica teško gostovanje, ali svjesni smo važnosti utakmice. Poznajemo protivnika, očekujem dobar Hajduk."

Hajduk u Koprivnici nije pobijedio od studenog 2020. godine, kada je privremeni trener Splićana bio Boro Primorac. Podsjetimo, Hajduk je prošle godine osvojio Kup. Pobjednik utakmice Slaven Belupo - Hajduk u finalu će igrati protiv Šibenika, koji je izbacio Dinamo.

"Utakmice sa Slavenom uvijek su pune duela, ekscesa, intenziteta"

"Motiv je ogroman kada uđeš u polufinale. Znamo da nam je godinama jako teško u Koprivnici. Uvijek su to utakmice pune duela, ekscesa, intenziteta. To očekujemo i sutra s obzirom na ulog, ali veliki igrači i velike ekipe vide se u teškim momentima.

Ove godine imali smo dvije utakmice u Osijeku, gdje je isto bilo teško, pa smo dvaput dobili. Teško je bilo i u Varaždinu i Šibeniku. Ekipa ima samopouzdanja za igranje u gostima. Vjerujem u momčad", poručio je Leko.

"Imali smo regeneraciju nakon utakmice s Istrom. Za Uskrs su svi bili doma s obiteljima, što je normalno. Nema neke velike filozofije. Mi znamo Slaven, oni znaju nas. Odlučit će detalji, vjera, energija, želja, hrabrost, sreća. Vjerujem da će naša ekipa biti jača u tome", najavio je Leko, koji se nada da će svi igrači koji su igrali protiv Istre biti spremni i za Slaven Belupo.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.