Hrvatski reprezentativac u Bundesligi primio tri gola iz tri šuta u okvir

Foto: Profimedia

NEDILJKO LABROVIĆ (24), golman Augsburga i reprezentativac Hrvatske, prije dva mjeseca je nakon tri godine u Rijeci prešao u bundesligaški klub uz odštetu od 2.5 milijuna eura. Tamo je prvi golman, ali ne ide mu najbolje. U četvrtom kolu Bundeslige njegov je klub na domaćem terenu izgubio od Mainza 2:3. Labrović je primio tri gola iz isto toliko šuteva gostiju na njegova vrata.

Labrović prima puno golova u Njemačkoj. U pet utakmica nijednom nije sačuvao mrežu

Grafika: Sofascore

Labrović je tako u prve četiri prvenstvene utakmice u Njemačkoj primio čak 10 golova ili visokih 2.5 po utakmici. Zabio mu je čak i četvrtoligaš Viktoria Berlin u kupu, u pobjedi Augsburga 4:1, tako da stasiti Sinjanin nije uspio sačuvati mrežu ni u jednoj od prvih pet utakmica u inozemstvu. 

Utakmica je počela šokantno za Labrovića i Augsburg jer su gosti nakon 15 minuta vodili 2:0. Sieb je zabio u 13., a Burkardt u 15. minuti. Vratio se Augsburg u 25. minuti, nakon što je pogodio Schlotterbeck. Slijedio je još jedan povoljan događaj za domaćine. U 35. minuti je drugi žuti dobio Amiri i Mainz je ostao s igračem manje.

Osim Labrovića poražen je još jedan reprezentativac Hrvatske

Usprkos tome Mainz je u 49. minuti opet došao do dva gola prednosti, a strijelac je bio Burkardt. Augsburg se vratio u 57. minuti, kada je Essende pogodio za 2:3, ali je isti igrač u 70. minuti dobio crveni karton, pa je Augsburg izgubio brojčanu prednost.

Do kraja se rezultat više nije mijenjao i Mainz je tako preskočio večerašnjeg suparnika na ljestvici. Za Augsburg je osim Labrovića igrao još jedan hrvatski reprezentativac. Kristijan Jakić je zamijenjen u 62. minuti. 

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.