VIDEO Juventus uoči Napolija posvetio objavu Mandžukiću. Fanovi oduševljeni

Foto: Profimedia

JUVENTUS danas od 18 sati igra protiv Napolija u petom kolu Serie A. Torinski sastav trenutno je šesti s osam osvojenih bodova, a Napoli je tri mjesta iznad s bodom više. Uoči utakmice na društvenim se mrežama oglasio Juventus posebnim videom. Klub se prisjetio Marija Mandžukića i njegovih pogodaka Napoliju 29. rujna 2018. godine u Serie A. 

Napoli je tada poveo preko Driesa Mertensa u desetoj minuti, no onda je proradio miljenik Juventusovih navijača. Mandžukić je zabio u 26. i 49., a pobjedu Juventusa potvrdio je Leonardo Bonucci u 76. minuti. Juventusovi fanovi iskoristili su i ovu objavu kako bi pokazali koliko vole hrvatskog ofenzivca.

Mandžukić je za Juventus igrao od ljeta 2015. do ljeta 2019. godine. U dresu torinskog kluba osvojio je četiri Serie A, tri talijanska kupa i jedan superkup. U 162 nastupa zabio je 44 pogotka, a navijači su ga obožavali zbog beskompromisne borbe u svakoj utakmici.

Vintage Highlights: Juventus VS Napoli - 29/09/2018

Mario Mandzukic's brilliant brace and Leonardo Bonucci's decisive goal sealed all 3 points at the Allianz Stadium in 2018 #JuveNapoli 💪🏟️

Posted by Juventus on Thursday, September 19, 2024

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.