Dinamo je odbio 18 mil. eura za njega. Insajder: Gledali su ga Real, Inter, United...

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

ŠPANJOLSKI mediji nedavno su objavili tekst da je Luka Modrić preporučio Real Madridu veznjaka Dinama i hrvatske reprezentacije Martina Baturinu. Isticalo se u tekstu da je Realov kapetan predsjedniku kluba Florentinu Perezu rekao da je Baturina "odličan u kontroli lopte i da ima sjajan pregled terena", a Španjolci su priču o Baturinu upakirali kao Realovu potragu za Modrićevim nasljednikom.

Modrić (39) vjerojatno igra posljednju sezonu u Realu, a Baturina velikim koracima grabi prema naprijed u svojoj karijeri. Veznjak Dinama (21) već se neko vrijeme nalazi u fokusu jakih europskih klubova, a samo je svojom i Dinamovom odlukom u Maksimiru ostao i u ljetnom prijelaznom roku.

Dinamo odbio Fiorentininih 18 milijuna eura

Fiorentina je bila jako zainteresirana i poslala je Dinamu tri ponude, s time da je ona zadnja iznosila 18 milijuna eura fiksno, uz bonuse i postotak od sljedeće prodaje. Dinamo je tu ponudu odbio. Pomogao je u tome i sam igrač, kojemu se nije ovog ljeta išlo iz Maksimira. Osobito nakon što je osigurana Liga prvaka. 

Ranije se pisalo i da ga prati Manchester United, a sve je to sad potvrdio i turski insajder Ekrem Konur, inače novinar ESPN-a i Goala, kojeg na X-u (bivši Twitter) prati više od 230.000 ljudi. On je svoju publiku informirao o tome da su na derbi u Maksimir baš zbog Baturine stigli skauti renomiranih europskih klubova. Bili su ondje predstavnici Real Madrida, Manchester Uniteda, Intera i Benfice, otkrio je turski novinar.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.