Insajder minutu prije ponoći objavio vijest o Rakitiću i Hajduku. Evo što je napisao

Foto: EPA

NICOLO SCHIRA, talijanski novinar i stručnjak za transfere nogometaša, minutu prije ponoći objavio je na X-u (bivši Twitter) informaciju kojom je najavio da bi Ivan Rakitić (36) uskoro trebao postati novi član Hajduka. Saznanja koja ima Schira je podijelio sa svojih više od 300.000 pratitelja na toj društvenoj mreži, na kojoj je označio Rakitića i splitski klub te napisao: "Ivan Rakitić sve je bliži Hajduku."

Podsjetimo, isto je jučer napisao i Fabrizio Romano, novinar kojeg se smatra najvećim stručnjakom za transfere nogometaša. "Hajduk pokazuje ozbiljan interes za Rakitića. Sada je stupio u kontakt s igračevim zastupnikom. Rakitić je u siječnju prešao iz Seville u Al Shabab, ali Gattuso ga želi dovesti u Hrvatsku. On je prioritetna meta treneru i direktoru. Čeka se službena ponuda", ustvrdio je Romano.

Uz Rakitića stiže i Džeko?

Potvrđeno nam je da se intenzivno radi na realizaciji tog transfera, ali i transfera u kojem bi Edin Džeko iz Fenerbahčea stigao u splitski klub, o čemu je također Index prvi pisao. Dođu li Rakitić i Džeko zaista u Hajduk, bit će to, nakon trenera Gennara Gattusa, nova velika imena u svlačionici splitskog kluba, čije dolaske je dogovorio sportski direktor i donedavni napadač Nikola Kalinić.

Rakitić je jedan od najboljih hrvatskih nogometaša u povijesti. Iskusni veznjak rođen u Švicarskoj nastupao je za Basel, Schalke, Sevillu i Barcelonu, a od siječnja ove godine igra za saudijski Al Shabab. Osvojio je 17 klupskih trofeja te skupio 106 nastupa i 15 pogodaka za reprezentaciju Hrvatske, s kojom je na Svjetskom prvenstvu 2018. osvojio drugo mjesto.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.