Mišković: Pašalić i Dinamo uopće nisu tema

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

HRVATSKI reprezentativac Marco Pašalić trenutačno je na odmoru do 7. srpnja, nakon čega će se pridružiti svojem klubu Rijeci na pripremama. Dok je na dopustu, za njega se interesiraju španjolski i talijanski klubovi. Kako doznajemo, očekuje se da će se 23-godišnji krilni napadač prodati ovog ljeta.

Rijeka je postavila cijenu od pet milijuna eura, a Pašaliću bi najdraže bilo otići u - Dinamo. Ipak, gazda Rijeke Damir Mišković nije osobito sklon takvom raspletu situacije. "Pašalić, Dinamo i Rijeka nisu uopće tema", rekao je Mišković za Novi list te tako, barem zasad, ugasio priče o ovom poslu.

Pašalić je sve oduševio

Marco Pašalić je prošlog ljeta stigao u Rijeku u besplatnom transferu iz Borussije Dortmund. Brzo se etablirao kao jedan od najboljih igrača SuperSport HNL-a. Posebno je bio dobar na početku prošle sezone, kad je zabio nekoliko spektakularnih pogodaka.

Sezonu je završio s devet pogodaka i pet asistencija u svim natjecanjima. S Rijekom je osvojio drugo mjesto u prvenstvu. Za Hrvatsku je skupio pet nastupa i jedan pogodak. Na Europskom prvenstvu izbornik Zlatko Dalić nije mu dao šansu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.