Zvezda je zbog Lige prvaka dovela asa iz BiH. Bio je sukrivac kod oba gola za poraz

Screenshot: ArenaSport

RADU KRUNIĆA (33) karijera je vodila od rodne Foče do Scudetta s Milanom. Prije dva tjedna je zadnjeg dana prijelaznog roka došao u Crvenu zvezdu bez odštete iz Fenerbahčea. Dogovor srpskog i turskog velikana je da se to riješi podjelom na jednake dijelove odštete od Krunićevog budućeg transfera. Defenzivni veznjak reprezentacije Bosne i Hercegovine Zvezdi je donio ogromno iskustvo igranja u jednoj od najjačih liga jer iza njega je 181 utakmica u Serie A.

Krunićevo dovođenje je ispunjenje najveće želje Zvezdinog direktora Zvezdana Terzića, što je otkrio svojevremeno u intervjuu za Telegraf: "Ne mogu prežaliti Radu Krunića. To je igrač koji mi se jako svidio. To je kao kada u ergeli vidite kvalitetno ždrijebe koje se razlikuje od ostalih. I kako trči i kakvu moć ima. Htio sam ga dovesti čim sam došao u Zvezdu. To je bio igrač koji je tada vrijedio 250 ili 300 tisuća eura. To je ništa jer sada vrijedi milijune. Međutim, Zvezda je bila u takvom kanalu tada da nisam mogao ništa napraviti."

No, Zvezda je izašla iz kanala te sada sjajno stoji financijski, pa je Terzić mogao dovesti Krunića da velikim iskustvom pomogne klubu u Ligi prvaka. Ali, u prvoj utakmici u najjačem natjecanju upravo je Krunić kiksao za oba gola Benfice i pobjedu 2:1 gostiju na Marakani. Kod prvog gola suparnika Krunić je samo gledao kako Akturkoglu zabija, a Benfica je drugi i pobjednički gol preko Kokcua postigla nakon što je Krunić izgubio loptu pred kaznenim prostorom. Golove možete pogledati OVDJE

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.