Mahut: Kad izgubiš dva tie-breaka teško je pobijediti

Foto: Hina

NICOLAS MAHUT i Pierre-Hugues Herbert neće po dobrom pamtiti Zadar i polufinale Davis Cupa, ako njihov poraz u paru od Marina Čilića i Ivana Dodiga na kraju ostavi Francusku bez plasmana u finale. No, obojica su priznali da su izgubili od kombinacije koja je u neizvjesnom dvoboju bila bolja upravo za toliko koliko je bilo potrebno za pobjedu.

"Mislim da je to bio meč na vrlo visokoj razini. Imali smo izrazito jake suparnike koji su odlično servirali. Nakon što smo osvojili drugi set nismo pomislili da smo u nekakvoj prednosti. Rekli smo da idemo poen po poen. No, kad izgubiš dva 'tie-breaka', jako je teško doći do pobjede", izjavio je Nicolas Mahut na konferenciji za medije.

Francuzi su u prva tri seta jedini uspjeli napraviti 'break', ali je na semaforu stajalo 2:1 za hrvatski par.

"Ne mislim da smo bili bolji u prva tri seta, jer da je bilo tako, onda bismo vodili  s 2:1 ili pobijedili s 3:0. No, mislim da smo zaslužili barem jedan od dva tie-breaka. Oni su odigrali neke odlične poene u ključnim trenucima. Naravno da sam razočaran. Željeli smo tu pobjedu, kao i oni. Na kraju mogu samo reći da je bolji par pobijedio", zaključio je Pierre-Hugues Herbert.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.