Izbornik hrvatske futsal reprezentacije: Bilo je teško dići se nakon dva poraza

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

HRVATSKA reprezentacija deklasirala je Kubu 7:0 na Svjetskom prvenstvu u futsalu i tako završila na trećem mjestu u skupini B. Sada čeka rasplet ostalih grupa kako bi znala prolazi li u osminu finala kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane momčadi.

"Naravno da smo zadovoljni pristupom, bili smo strpljivi jer je Kuba uvijek dobra u prvom dijelu, ali potom padne. To je i sada bio slučaj, a nama je svaki pogodak bio važan zbog željenog plasmana u drugi krug. Bilo je teško dići se nakon dva poraza, pogotovo onog od Tajlanda, ali drago mi je da smo uspjeli. Ako se sve poklopi, čekaju nas ili Španjolska ili Argentina, tako da će biti teško. Trebamo skupiti glave, dobro se odmoriti i pripremiti za sljedeću utakmicu", rekao je nakon pobjede izbornik Marinko Mavrović.

Igrač utakmice Kristian Čekol izjavio je: "Mislim da smo svi odigrali odlično, odradili sve što je trener tražio i dominirali u oba pravca te zasluženo pobijedili. Željeli smo na kraju igrati i s igračem-vratarem radi poboljšanja gol-razlike, ali nismo iskoristili nekoliko prilika. Nadam se da se Hrvatska probudila i da ćemo sada igrati kako znamo. Nadamo se što boljim rezultatima i čekamo mogućeg suparnika u osmini finala."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.