Osijek u prijateljskoj utakmici pobijedio 16:0 austrijskog petoligaša

Foto: Facebook Osijek

OSIJEK je odigrao trening-utakmicu protiv lokalnog kluba FC Raiffeisenbanka i pobijedio je s čak 16:0. Osijek je odigrao prijateljski susret od dvaput po 40 minuta, protiv austrijskog petoligaša Bad Kleinkirchheima na pripremama u Austriji. 

Golijada Osijeka 

Već u prvom napadu, čim se krenulo s centra, zabio je Bukvić iz peterca na asistenciju Omerovića koji je uputio centaršut i kod pogotka Lime u 14. minuti, također iz neposredne blizine. Već u sljedećem napadu još jedan lijepi gol na ovim pripremama zabio je Mikolčić s ruba kaznenog prostora.

Svoj drugi pogodak za 4:0 postigao je Lima, ovaj puta glavom. Peti je zgoditak, a svoj drugi, zabio Bukvić nakon pola sata igre, Soldo je bio strijelac koju minutu kasnije, odmah za njim i Prekodravac. Posljednji je strijelac u prvom poluvremenu bio Lima, ponovno preciznim udarcem glavom

U nastavku još osam pogodaka

U nastavku su domaći prvo postigli autogol za 0:9, a već u sljedećem napadu za okruglu desetku pobrinuo se Pušić. Mierez je zabio za 11:0, da bi u idućem napadu za 12:0 zabio Kewal. Još su do kraja utakmice mrežu zatresli Jugović, Nejašmić pa ponovno Kewal i u posljednjoj minuti Pušić. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.