Perišić nije htio doći kasnije na okupljanje, pojavio se na prvom treningu

Foto: Index

HRVATSKA nogometna reprezentacija u ponedjeljak je u Rijeci odradila prvi trening u sklopu priprema za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Reprezentacija Zlatka Dalića u skupini je sa Španjolskom, Italijom i Albanijom, a turnir otvara 15. lipnja protiv Španjolske u Münchenu. Reprezentativci, i dalje u nepotpunom sastavu, okupili su se jučer u Zagrebu, a danas su na riječkoj Rujevici odradili prvi trening.

Došao prije vremena

Iako se još nije trebao pojaviti na treningu reprezentacije, Ivan Perišić (35) danas je sudjelovao u radu. Stigao je na prvi trening Hrvatske i odradio ga pod budnim okom izbornika Zlatka Dalića. Perišić je još jednom pokazao zašto ga se smatra jednim od najvećih profesionalaca u svijetu nogometa. 

Hvata formu

Perišić je za Hajduk ovog proljeća upisao osam nastupa, a ima i jedan pogodak. Odigrao je 289 minuta. Ove sezone Perišić je ukupno upisao 14 nastupa, od čega šest za Tottenham prošle jeseni. Nakon toga je potrgao križne ligamente koljena, no sada bi trebao biti spreman za Europsko prvenstvo s Hrvatskom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.