Crvena zvezda izgubila kod kuće na startu Lige prvaka. Pogledajte golove

Foto: EPA-EFE

BENFICA je u 1. kolu Lige prvaka pobijedila Crvenu zvezdu u Beogradu 2:1 i došla do prve pobjede u novoj sezoni Lige prvaka. Portugalci su poveli golom Turčina Kerema Akturkoglua u 9. minuti susreta, a pobjedu su potvrdili golom njegova sunarodnjaka Orkuna Kokcua u 29. minuti. Jedino gol za domaćine zabio je Milson četiri minute prije kraja.

Benfica je došla u vodstvo nakon lijepe akcije Angela Di Marije, koji je u sredini našao Baha, a on uz dosta sreće na drugoj stativi Akturkoglua, koji je samo proslijedio loptu u gol za 0:1. U 29. minuti gosti su izborili slobodan udarac na 20-ak metara, točno po sredini gola.

VIDEO: Arena Sport

 

Nevjerojatan potez Zvezdina golmana

Zvezdin golman Omri Glazer neshvatljivo je postavio živi zid ni lijevo ni desno nego po sredini i još je stao iza njega. Lukavi Kokcu vidio je što se događa i jakim udarcem plasirao loptu kraj stative za 0:2.

Domaćini su u drugom poluvremenu bili dosta bolji, a dobru igru potvrdili su počasnim golom u 86. minuti. Milson je iskoristio činjenicu da je Benficina obrana zaspala, prošetao se kroz nju i lijepo zabio za 1:2 nakon asistencije Ndiayea. No, domaćini nisu do kraja složili nijednu ozbiljniju situaciju, pa je Benfica bez problema sačuvala prednost.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.