Pogledajte Perišićevu prvu asistenciju za PSV

Screenshot: Sportklub

PSV je s uvjerljivih 6:0 na domaćem terenu pobijedio Zwolle u desetom kolu nizozemskog prvenstva. Dvostruki strijelac bio je Ricardo Pepi, po jedan su postigli Noa Lang, Malik Tillman i Johan Bakayoko, a Jasper Schendelaar je zabio autogol. Ismael Saibari asistirao je za prva dva gola, dok je Ivan Perišić namjestio treći

Hrvatski reprezentativac bio je u početnom sastavu PSV-a. U 50. minuti primio je dodavanje nakon kornera, ubacio lijevom nogom i u petercu, na prvoj stativi, pronašao Tillmana. Amerikanac je poentirao glavom i tako Perišiću u četvrtom nastupu za PSV omogućio prvu asistenciju. Snimku asistencije pogledajte OVDJE.

Perišić je ljetos napustio Hajduk i potpisao za SV

Podsjetimo, Perišić je ljetos stigao u PSV kao slobodan igrač te je potpisao ugovor do kraja sezone. U Hajduku, u koji ga je Torcida godinama zazivala, zadržao se vrlo kratko nakon sporazumnog raskida ugovora.

Ove godine, nakon rehabilitacije od teške ozljede koljena, za splitski klub odigrao je 12 službenih utakmica te postigao jedan pogodak protiv Istre u Puli. Ranije u seniorskoj karijeri igrao je za Sochaux, Roeselare, Club Brugge, Borussiju Dortmund, Wolfsburg, Inter, Bayern i Tottenham.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.