Policija na konjima, zaštitari slijede prolaznike. Nijemci se boje špijuna

Foto: EPA

NJEMAČKA reprezentacija u petak od 18 sati igra utakmicu četvrtfinala Europskog prvenstva protiv Španjolske. Momčad Juliana Nagelsmanna priprema se u kampu u Herzogenaurachu, gradiću u srednjoj Njemačkoj u blizini Nürnberga. Njemački list Bild piše da u kampu reprezentacije vladaju stroge mjere osiguranja.

Nagelsmann i njegov tim imaju posebnu taktiku za Španjolce, ali ne žele da itko vidi što će i kako igrati u petak. Nijemci su ceradom ogradili dva terena za trening, tako da se izvana ne može vidjeti što se događa. Postavljene su visoke ograde i zaštitari te policija na konjima. Članovi osiguranja prate sve prolaznike da vide kakve su im namjere. Nijemce je strah da ih netko ne bi špijunirao u pripremi utakmice, piše Bild.

Njemačka i Španjolska dvije su reprezentacije koje su najviše pokazale na ovom natjecanju. Nijemci su domaćini, osvojili su skupinu A te Dansku izbacili s 2:0 u osmini finala. Španjolska zasad ima sve četiri pobjede - protiv Hrvatske, Italije i Albanije u skupini te protiv Gruzije u osmini finala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.