Osvojio dvije Lige prvaka, a sad je s 31 godinom otišao u Maleziju

Foto: EPA

JESE RODRIGUEZ (31) novi je igrač vodećeg malezijskog prvoligaša Johor DT-a. Španjolski napadač došao je kao slobodan igrač te nije objavljeno na koliko je godina potpisao ugovor. Riječ je o napadaču koji je igrao za mlađe uzraste Real Madrida, dok je od 2013. do 2016. bio član njegova prvog sastava. Upisao je 94 nastupa, 18 pogodaka i 15 asistencija i osvojio šest trofeja, od kojih su dvije Lige prvaka.

PSG ga je 2016. godine doveo za 25 milijuna eura. Pod ugovorom s pariškim klubom bio je do 2020., ali je odigrao samo 18 utakmica jer je većinu vremena proveo na posudbama u Las Palmasu, Stoke Cityju, Betisu i lisabonskom Sportingu. U narednim godinama promijenio je nekoliko klubova: Las Palmas, Ankaragücü, Sampdoriju i brazilsku Coritibu.

Prije no što je potpisao za Johor, u kojem će mu suigrač biti bivši napadač Rijeke i Varaždina Jorge Obregon, bio je bez kluba od siječnja do sada. Trenutačna vrijednost na Transfermarktu procijenjena mu je na 500 tisuća eura, a najveća je bila 15 milijuna eura, i to u siječnju 2014. godine.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.