LIGE PETICE

Sun o Modriću: On je i dalje klasa, ali...

Foto: Imago Sports/Guliver

LUKA MODRIĆ je ugovorno vezan za Real Madrid samo za aktualnu sezonu, no španjolski mediji su sigurni da će mu klub ponuditi produljenje suradnje koja je započela njegovim dolaskom na Santiago Bernabeu iz Tottenhama 2012. godine. Ipak, kapetan hrvatske reprezentacije jedan je od stotina igrača kojima za šest mjeseci prestaje važiti ugovor, a najbolje među njima, pa tako i njega, spomenuo je Sun.

Kylian Mbappe, Paul Pogba i Gareth Bale predvode Sunov popis kvalitetnih igrača koji u ljeto 2022. postaju slobodni i koji s prvim danom sljedeće godine mogu krenuti u pregovore s klubovima izvan lige u kojima će nastaviti karijeru. U pet najjačih europskih liga ima 539 takvih igrača.

Španjolci su sigurni da će mu Real produljiti ugovor

Navodeći najjača imena Sun spominje i Luku Modrića za kojeg tvrdi sljedeće:

"On je i dalje klasa, ali njegove mogućnosti na terenu više nisu kao što su nekoć bile. Nekad najbolji nogometaš svijeta i dalje bi bio dobar ulov odluči li se na produljenje karijere."

Modrić je u rujnu napunio 36 godina, no i dalje je neizostavni igrač Realove momčadi. Dosad je za klub odigrao više od 400 utakmica, redovito ga hvale trener Carlo Ancelotti, suigrači i španjolski mediji koji navode da je pitanje dana kad će produljiti ugovor s Realom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.