VIDEO Borjan kiksao protiv Japana. Kanada pobijedila golom u nadoknadi

Foto: EPA-EFE

U POSLJEDNJOJ provjeri pred Svjetsko prvenstvo reprezentacije Kanade i Japana u Dubaiju su odigrale prijateljsku utakmicu, a konačni rezultat bio je 2:1 za Kanadu. Kanađani, koji će u drugom kolu grupne faze 27. ovog mjeseca igrati s Hrvatskom, primili su gol u devetoj minuti.

Glavni krivac bio je golman Milan Borjan koji je neodlučno izašao na jednu dubinsku loptu, a potom dopustio da ga svlada prilično slab udarac napadača Yukija Some. Tridesetpetogodišnji Borjan je inače član Crvene zvezde, a rođen je u Kninu odakle je s obitelji 1995. izbjegao u Beograd, a potom preselio u Kanadu. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ BORJANOV KIKS

Izabranici Johna Herdmana uspjeli su izjednačiti u 21. minuti golom braniča portugalskog Chavesa Stevena Victorije, a rezultat se do samog kraja utakmice nije mijenjao unatoč inicijativi Kanađana. Ipak, u 95. minuti pobjedu im je donio napadač Vancouvera Lucas Cavallini golom iz penala.

Kanađani će iduće srijede, 23. studenog, započeti sa Svjetskim prvenstvom utakmicom protiv Belgije, isti dan kada će Hrvatska igrati protiv Maroka. Japan je u skupini E s Njemačkom, Kostarikom i Španjolskom.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.