ANKETA Gledate li uopće HTV?

Foto: Index, 123rf

KADROVSKE križaljke na HRT-u, koje su u zadnjih nekoliko tjedana među glavnim temama u hrvatskim medijima, ponovno su aktualizirale i rasprave o kvaliteti usluge HRT-a, kao i o cijeni i smislu plaćanja pristojbe za tu uslugu.

Čitatelji kao jedan od glavnih razloga nezadovoljstva navode činjenicu da su prisiljeni plaćati pristojbu, a HRT skoro uopće ne gledaju. Usto, nezadovoljni su i često nemoralnim postupcima kontrolora, koji su, prema svjedočanstvima čitatelja, spremni i obmanuti građane kako bi ušli u stan i izvršili nadzor.

Sam postupak odjave reguliran je Zakonom o HRT-u, prema kojemu HRT ima pravo odrediti način odjave prijamnika, odnosno plaćanja pristojbe. Službeno, postoje četiri osnove za odjavu, a o pokretanju postupka već smo pisali ovdje.

>> Ukoliko ste uspješno odjavili plaćanje pristojbe HRT-u i želite podijeliti svoje iskustvo, pošaljite nam ga na desk@index.hr, a mi ćemo ga objaviti uz zajamčenu anonimnost

Potaknuti nizom nezadovoljnih komentara i e-mailova čitatelja o usluzi HRT-a te naplati pristojbe, pitamo vas - gledate li uopće HTV?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.