Traje potraga za ubojicom brata i sestre u Crnoj Gori. Policija: Ne izlazite iz kuća

Ilustracija: EPA

Osumnjičeni Alija Balijagić (65) iz Bijelog Polja, koji je u petak navečer ubio brata J.M. (60) i sestru M.M. (69) i za kojim se traga od petka, još nije uhićen, a crnogorska policija pozvala je građane na oprez, da ostanu kod kuće i ne dopuštaju ulazak nepoznatim osobama, dok se potraga za bjeguncem nastavlja.

Crnogorski mediji javljaju da je policija navodno danima tragala za osumnjičenim za krađu te da je prije ubojstva gotovo cijeli dan proveo u selu Sokolac gdje je i ubio dvoje ljudi, nakon čega je pobjegao.

Policija: Ne izlazite iz kuća

Iz Uprave policije (UP) službeno su priopćili kako su u potragu za ubojicom uključene sve raspoložive snage.

Na terenu su policija, interventne jedinice, Antiteroristička jedinica policije (PTJ), Specijalna jedinica policije (PJP), Granična policija, starješine svih Sektora UP koji vode i koordiniraju aktivnosti potrage, dronovi, helikopteri, psi tragači.

Gotovo cjelokupni policijski sastav u potrazi je koristio termovizijske kamere, a helikopteri MUP-a tijekom dana su nadlijetali nepregledne šume i sela Vraneške doline.

Sinoć se u potragu uključio i Odred za posebne namjene, elitna specijalna jedinica Vojske Crne Gore, čiji su pripadnici upućeni na područje gdje se traga za osumnjičenim.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.