Domovinski pokret u Otoku predstavio kandidata za gradonačelnika

Foto: Facebook

Domovinski pokret grada Otoka predstavio je Slavka Grgića kao kandidata za prijevremene izbore za gradonačelnika Grada Otoka, koji će biti održani 1. prosinca jer je bivši gradonačelnik Josip Šarić zbog zlouporaba podnio ostavku.

Otočani biraju novog gradonačelnika jer je HDZ-ov gradonačelnik Josip Šarić prošlog mjeseca podnio ostavku na tu dužnost jer je optužen da je trošio općinski novac za vlastite potrebe.

DP PREDSTAVIO KANDIDATA ZA GRADONAČELNIKA GRADA OTOKA SLAVKA GRGIĆA: Tu će rasti i ostati i potomci naši! ▶️ Kandidat...

Objavljuje Domovinski pokretSrijeda, 23. listopada 2024.

Domovinski pokret zamjera Šariću što se još uvijek nije očitovao o uhićenju i ostavci iako su to od njega, kažu, tražili više puta, što kroz dopise ili sjednicu Gradskog vijeća.

DP: Šarić je oštetio grad za 32.357 eura

Podsjećaju da je prema priopćenju Uskoka Šarić oštetio Grad Otok za najmanje 32.357 eura te da se protiv njega vodi istraga zbog sumnje na zlouporabu položaja i ovlasti.

"Josip Šarić koji je i bivši saborski zastupnik, koristio je saborsku plaću kako bi rasteretio gradski proračun, a istovremeno je, kako čitamo u priopćenju Uskoka 'peglao' gradsku karticu do mjere primjerice plaćanja privatnog obiteljskog ručka", poručuju iz Domovinskog pokreta.

Napominju da je Domovinski pokret preuzeo odgovornost za važne resore u Hrvatskoj te su spremni preuzeti odgovornost i na lokalnoj razini te mještanima Otoka i Komletinaca ponuditi transparentnost i jednakost svima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.