FOTO I VIDEO Evo Trumpa, poslužuje u McDonald'su. Tako se ruga Kamali Harris

Foto: Profimedia

Demokratkinja Kamala Harris na svoj je 60. rođendan u nedjelju posjetila crkvu u Georgiji nastojeći pridobiti što više prijevremenih glasova birača. Donald Trump posjetio je McDonald's u Pennsylvaniji, gdje je posluživao ljude.

Harris i Trump, izjednačeni u utrci za predsjednika u najkonkurentnijim saveznim državama, posljednjih su dana zaoštrili međusobne napade u pokušaju prikupljanja podrške prijevremenim glasanjem poštom ili osobno, dok je do izbora 5. studenoga još samo 16 dana.

Harris, koja je odgojena po učenjima crnačke crkve i u mladosti je pjevala u crkvenom zboru, prisustvovala je službi i održala govor u baptističkoj crkvi New Birth u Stonecrestu u Georgiji. Pozivajući se na iskustva iz djetinjstva u crnačkoj crkvi, Harris je povukla oštar kontrast s grubom i razdornom retorikom trenutačne političke klime iako nije imenom spomenula Trumpa.

Trump je, nakon eskalacije osobnih napada na Harris u subotu, rekao za Breitbart News da će u nedjelju raditi u McDonald'sovom restoranu u Pennsylvaniji "samo iz zabave" kako bi se rugao Harris. Trumpov savjetnik Jason Miller rekao je da će Trump raditi u dijelu restorana s pomfritom.

Harris kaže da je radila u McDonald'su kad je bila mlada, a Trump kaže da joj ne vjeruje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.