Ledo će provesti vježbu evakuacije i spašavanja: "Ne paničarite kad čujete sirene"

Foto: Davorin Visnjic/Pixsell

Ledo će u ponedjeljak tijekom prijepodneva u suradnji s Javnom vatrogasnom postrojbom 28. listopada provesti vježbu evakuacije i spašavanja prilikom čega će se čuti sirene.

U priopćenju stoga obavještavaju građane da će se u 10 sati oglasiti sirena koja će se čuti na širem području u blizini proizvodnog pogona u ulici Marijana Čavića 7 pa sugrađane mole za razumijevanje i obavještavaju da nema razloga za brigu.

"Ne paničarite kad čujete sirene"

"Predviđeno je i paljenje sirene (za prestanak opasnosti) kao dijela vježbe. S obzirom na to da se sirena može čuti na širem području, želimo obavijestiti okolno stanovništvo da ne paničare zbog zvuka sirene tijekom vježbe i ovim putem molimo za razumijevanje. 

Podsjećamo građane da će ovo biti simulacija u svrhu testiranja i unaprjeđenja sigurnosnih procedura. Sigurnost zaposlenika i sugrađana je Ledo plusu na prvom mjestu, a vježba i paljenje sirene su ključni koraci u postizanju tog cilja. 

Ledo je u kontaktu s Ravnateljstvom civilne zaštite (112), čime se osigurava da su provedeni postupci u skladu sa svim relevantnim sigurnosnim standardima", priopćili su iz Leda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.