Marijana Puljak o aferi s porukama: Ove godine vam ponovno kažem. Not today

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

SABORSKA zastupnica Marijana Puljak ponovno se osvrnula na skandal koji je potresao Split.

"Sad su krenuli s otkrivanjem osobnih poruka"

"Došli smo u fazu kampanje kad se krenulo s osobnim napadima. Lani su nam pokušali djecu napadati, nije im uspjelo. Sad su krenuli s otkrivanjem osobnih poruka naših suradnika, a kažu da se sprema nastavak u kojem će pokušati blatiti osobno Ivicu ili mene, blatiti nam obitelj, njegovu znanstvenu karijeru, osobni život. Na sve su spremni i sposobni.

Ivica i ekipa su zatvorili dotoke novca raznim interesnim skupinama i ovo je njihova borba za opstanak. Sva sreća, građani Splita znaju što se događa. Hvala vam svima na podršci! Nema predaje! Lani sam burno reagirala na pokušaj uvlačenja naše djece u te prljave igre. Ove godine vam ponovno kažem: kao što je Arya Stark rekla u Igri prijestolja - Not today", objavila je Puljak na Facebooku.

"U čemu je skandal? Što su napravili protuzakonito?"

Podsjetimo, jučer je ovako govorila o skandalu.

"Ljudi su odrasli i slobodni su u svoje slobodno vrijeme dopisivati se s kim god žele. U čemu je skandal? Što su napravili protuzakonito? Skandal je u tome što u 21. stoljeću sudjeluju na društvenim mrežama.

Građane ne možete varati cijelo vrijeme, pogotovo građane Splita. Mislim da im je dosta svih onih kriminalaca i mafijaša koji su vladali ovim gradom proteklo vrijeme. Mislim da prepoznaju tko radi na dobrobiti građana, a tko u osobnom interesu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.