U Švicarskoj zadavio suprugu misicu, tijelo samljeo u blenderu: "Bila je samoobrana"

Foto: Instagram

Sud u Švicarskoj je ovog tjedna odbio puštanje iz pritvora Thomasu (41) koji je ubio suprugu Kristinu Joksimović (38) i zatim dijelove njenog tijela usitnio štapnim mikserom. Savezni sud u Lausanni je jučer odbio njegovu pritužbu, navevši kako postoje "konkretne indikacije o psihičkoj bolesti". 

Optuženi je u ožujku državnom odvjetniku priznao da je ubio suprugu i majku svoje dvoje djece - navodno jer ga je prije toga napala nožem. Prethodno je tvrdio da je Kristinu pronašao mrtvu i da ju je u panici raskomadao. No sudsko-medicinsko izvješće ukazuje na to da se nije radilo o samoobrani, piše švicarski Blick

Dijelove tijela usitnio štapnim mikserom i zatim otopio u kemikaliji

Vještaci su utvrdili da je Kristina, koja je jednom prilikom ušla u finale izbora Miss Švicarske, zadavljena 13. veljače. Kako navodi Sky News, ostaci njenog tijela su pronađeni u kući u Binningenu, u blizini Basela.

Obdukcija je pokazala da je žrtva nakon ubojstva raskomadana u praonici rublja pilom, nožem i škarama. Ubojica je potom neke dijelove tijela usitnio štapnim mikserom u blenderu i zatim otopio u kemikaliji. 

"Izgledali su kao savršena obitelj"

Nalazi istrage navode da je Thomas nakon ubojstva supruge pokazao nedostatak empatije i sociopatsko ponašanje te pokušao prikriti zločin. Zabilježeno je i da je prije ubojstva zadavio svoju suprugu, kako stoji u presudi. Inače, Kristina je osvojila titulu Miss sjeverozapadne Švicarske i bila finalistkinja Miss Švicarske 2008. godine. 

U veljači su prijatelji para kazali kako ništa nije ukazivalo na zločin: "Izgledali su kao savršena obitelj". No, drugi su kazali kako je par već mjesecima bio u krizi. Navodno je, prije ubojstva, tijekom jedne svađe zbog nasilja intervenirala policija. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.