Žena (33) iz Sinja završila u zatvoru. Oduzeta joj vozačka, ali je opet pijana vozila

Ilustracija: Duško Jaramaz/Pixsell

Vozačica iz Sinja završila je u zatvoru jer stalno krši prometne propise.

Jučer, 11. rujna 2024. godine, u 1:30, u gradu Sinju, na kolniku Vukovarske ulice policijski službenici zaustavili su 33-godišnju vozačicu za koju je utvrđeno da vozi pod utjecajem alkohola od 1.65 g/kg, upravljala je motornim vozilom, nakon izvršnosti rješenja o ukidanju vozačke dozvole iz članka 286. stavka 4. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a prije ponovnog stjecanja prava na samostalno upravljanje motornim vozilom, a sve to dok su joj na snazi izrečene dvije zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije.

Vozilo kojim je upravljala privremeno je oduzeto.

Prijavljivana puno puta

S obzirom na to da se radi o višestrukom recidivistu, koja je u posljednje dvije godine prijavljivana za prekršaje upravljanja vozilom prije ponovnog stjecanja prava na upravljanje, upravljanja vozilom za vrijeme izrečene zaštitne mjere zabrane, uhićena je i dovedena u službene prostorije.

Nakon dovršenog istraživanja uz optužni prijedlog odvedena je na općinski prekršajni sud. Zatraženo je da se odredi zadržavanje, izrekne kazna zatvora od 90 dana i da joj se trajno oduzme vozilo.

Sud je 33-godišnjakinji odredio zadržavanje u trajanju od 15 dana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.