VIDEO Majstorski potez vozača Lamborghinija ostavio publiku u ekstazi

Screenshot: Instagram

KAD su svi već vidjeli (još jedan) Lamborghini na putu u vječna lovišta, vozač je majstorskim potezom izveo čudo i spasio automobil. 

Mnogi misle kako utrke ubrzanja nisu zahtjevne, a donedavno su neki mislili i da su bezopasne. Nažalost, posjetitelji osječkog street racea to su saznali na težak i za neke vrlo neugodan način. 

U ovom slučaju gdje je publika izmještena, a između njih se nalazi snažna barijera, velike opasnosti za publiku nema. Ipak, nije lijepo vidjeti nesreću, a kamoli one u kojima uz lim stradaju i vozači. Ovdje su doslovno centimetri nedostajali od udarca u zaštitni zid. 

 

Vozač tuniranog Lamborghinija Huracana izveo je nevjerojatan potez na utrci ubrzanja u Australiji, za dlaku izbjegavši zid koji bi uništio talijansku egzotiku. Tunirani Lamborghini s dvije turbine i preko 1500 KS snage je odmjerio s Mitsubishijem Lancerom Evo VIII čiji je vozač mogao samo gledati kako Lamborghini vozi "po rubu“. 

Na sreću, odličnim refleksima i znanjem vozač je nakon što se automobil okrenuo za 180 stupnjeva ipak uspio vratiti kontrolu nad Lamborghinijem. Publika je nagradila vozača za ovaj majstorski potez navijanjem i aplauzom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.