Ridley Scott najavio je još jedan nastavak Gladijatora

Screenshot: YouTube/Paramount Pictures

RIDLEY Scott još uvijek nije gotov sa serijalom Gladijator. Poznati redatelj trenutno promovira svoj nadolazeći film Gladijator 2, a u nedavnom intervjuu za časopis Premiere otkrio je da već ima ideju za Gladijator 3.

"Već razvijam ideju za film Gladijator 3. Ozbiljan sam! Zapalio sam fitilj", izjavio je Scott, prenosi Variety. "Kraj Gladijatora II podsjeća na Kuma, u kojem Michaela Corleonea zapadne posao koji nije htio raditi, pa pita: 'Što mi je sada činiti, oče?' Dakle, sljedeći film bit će o čovjeku koji ne želi biti tamo gdje se nalazi."

Iako je Scott već u kolovozu izjavio da je Gladijator II najbolja stvar koju je ikada napravio, budućnost njegove franšize ovisi o uspjehu nadolazećeg filma.

Glavnu ulogu u Gladijatoru II igra Paul Mescal, koji je utjelovio Lucija, sina Lucille (Connie Nielsen) i nećaka glavnog negativca prvog filma, Komoda (Joaquin Phoenix). Lucije je odrastao u sjevernoj Africi, kamo ga je majka poslala kako bi bio izvan dosega Rimskog Carstva.

No, spletom okolnosti vratio se u Rim kao gladijator, gdje se ponovno povezao sa svojom majkom. Putem je stekao nove neprijatelje, ali i saveznike koji će mu pomoći u borbi protiv Carstva.

U filmu glume i Denzel Washington, Pedro Pascal te Joseph Quinn.

Gladijator II dolazi u kina 22. studenog.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.