Chris Hemsworth otkrio tajnu svog izgleda u novim Osvetnicima

Foto: Instagram

JEDAN od najpopularnijih glumaca na svijetu, Chris Hemsworth, svojom je objavom dobro nasmijao 34 milijuna svojih Instagram pratitelja.

Naime, popularni glumac u novom nastavku Osvetnika, za razliku od prijašnjih, izgleda prilično oronulo. Umjesto mišićavog i snažnog tipa s čekićem, ovog smo puta dobili debelog i depresivnog Thora s pivom u ruci.

Upravo iz tog razloga, njegovi su se fanovi odlučili našaliti na račun njegovog izgleda.

"Pomoću pizze, piva i Fortnitea postigao sam toliko željeni jedan veliki trbušni mišić, umjesto njih šest i sve to brzinom munje. Suradnici su mi rekli da prestanem, no sve što sam im imao za reći bilo je: 'Daj još jedno pivo, sviđa mi se!'", pisalo je u objavi koju je Chris podijelio na društvenim mrežama, na kojoj je potpisan kao Debeli Thor - bog groma i munje. 

"Ovo mi je uljepšalo dan", poručila mu je jedna pratiteljica. 

"Svaka bi ti majka ponudila salatu kad bi te vidjela ovakvog", dodala je druga. 

Naravno, sve je to bila dobra šala Fandom stranice, koja okuplja istinske Marvel fanove, a koju su neki shvatili i vrlo ozbiljno.

"Kakav primjer ovime daješ mladim ljudima? Loša prehrana, alkohol i ovisnost o videoigrama su zlo", oštru mu je kritiku uputila jedna od pratiteljica. 

Thor je nedavno u jednom intervjuu otkrio kako je za njegov novi izgled bilo krivo "debelo odijelo" koje je navlačio na sebe, a koje je težilo više od 30 kilograma. 

"Osjećao sam se u njemu kao Djed Božićnjak", rekao je. 

Chris je ovog tjedna najavio povlačenje iz Hollywooda do kraja godine. Na to se odlučio nakon godinu dana neprestanog snimanja i nije mogao dovoljno vremena posvetiti obitelji.

"Želim provoditi više vremena sa suprugom Elsom i naše troje djece. Sada su u ključnim godinama. Još uvijek su mali i svjesni su kada me nema doma više nego inače', izjavio je glumac za The Daily Telegraph.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.