Lekcija iz samopouzdanja djevojke koja je naučila voljeti svoje "mane"

Foto: Instagram

AKO napnete mišiće, izgledate opako. Ali jednako tako izgledate i osjećate se ako mišiće opustite. To je lekcija koju je naučila jedna influencerica i otkrila kako je utjecala na njen život.

''Od druge godine života na moje samopoštovanje utjecalo je koliko mi je ravan trbuh. Hodala bih okolo ističući mišiće, objavljivala sam fotografije na kojima mi trbuh izgleda utegnuto i ubijala se dijetama i vježbanjem kako bih imala fit tijelo'', napisala je Ruskinja Mary Jelkovsky uz fotografiju kojom je usporedila svoj izgled prije dvije godine i danas.

Na prvoj fotografiji uvukla je trbuh, a na drugoj pozira potpuno opuštena. Kaže kako je naučila kako da izgled abdomena ne utječe na njeno samopouzdanje.

Dok je odrastala, baka joj je govorila da uvlači trbuh kako bi izgledala mršavije. Brzo bi joj to kako joj trbuh izgleda moglo uništiti cijeli dan. Trebale su joj godine da dođe do točke u kojoj joj fizički izgled ne diktira život.

''Ne dam da slika mog tijela utječe na moje životno iskustvo'', napisala je.

Ipak, i dalje nije potpuno imuna na negativne misli.

''Da, postoje dani kad ne razmišljam o tome kako izgledam, ali ne dam da to utječe na moje vrijednosti. Nije se nebo srušilo, moji prijatelji i obitelj, uključujući i baku, i dalje me vole, a ja mogu učiniti nevjerojatne stvari bez savršenih trbušnih mišića'', dodala je mlada Ruskinja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.