Nini iz Života na vagi jedna navika promijenila je život: Tako održavam kilažu

NINA Bandić bila je jedna od kandidatkinja sedme sezone showa Život na vagi. Na prvom vaganju imala je 136.2 kilograma, a do finalnog vaganja izgubila je 62.3 kilograma, što je čak 45.7 posto tjelesne mase. Na Instagramu redovito objavljuje fotografije koje su dokaz da izgubljene kilograme nije vratila, a u održavanju težine pomaže joj hodanje.

"Trenutačno odradim deset do 15 kilometara, i to tri do četiri puta tjedno. No, dnevno sigurno odradim 10.000 koraka. To je moj minimum", otkrila je za RTL.

Otkako se preselila na Brač, više hoda. Najviše uživa u šetnjama uz more dok ide na posao. Kaže da je to aktivnost koja joj pomaže riješiti se briga i stresa te da se opusti.

"Hodanje mi je glavna fizička aktivnost, to je ključno za održavanje tjelesne težine. Kad si u realnom životu, gdje te obaveze stišću, najbolji način za održavanje kilaže je hodanje. Nisam još u top formi, ali sam stvarno zadovoljna. Uz hodanje, pridržavam se prehrane, a kod mene sve ide nekako polako, bez panike i stresa. Srećom, nisam se vratila starim navikama", dodala je.

Osim što je dobro za gubitak ili održavanje težine, hodanje jača srce, smanjuje rizik od srčanih bolesti i poboljšava cjelokupnu kardiovaskularnu funkciju. Američki centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) preporučuje većini odraslih da teže cilju od 10.000 koraka zbog općeg zdravlja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.